0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Marinemaster2(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγω το φοραω απο το 1976,δεν θυμαμαι ποσα το φοραγε κι ο πατερας μου,οταν το εβγαλε απο το χερι του και το περασε στο δικο μου,ηταν ενα βραδυ στον σταθμο του τραινου,οταν ξεκιναγα το ταξιδι για σπουδες στο εξωτερικο.Uploaded with ImageShack.us
Κύριε διευθυντά μου εύχομαι να το φοράς για πολλά χρόνια ακόμα και η επόμενη γενιά να το σεβαστεί όπως εσύ!!!Φιλικά Γιώργος
Παράθεση από: georges στις Οκτώβριος 30, 2012, 22:33:40 μμΚύριε διευθυντά μου εύχομαι να το φοράς για πολλά χρόνια ακόμα και η επόμενη γενιά να το σεβαστεί όπως εσύ!!!Φιλικά ΓιώργοςΓιωργο δουλευει αψογα παρ ολα τα χρονακια του.
kkosta: 195mm
Παράθεση από: Theminio στις Οκτώβριος 30, 2012, 20:17:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φοβερη κινηση!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλοφορετο με υγεια Θεμη!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.