Βασίλη νομίζω ότι η 7750 δεν έχει αντίπαλο σε θέματα χρονομετριας και φυσικά μιλάμε για μηχανές "της σειράς". Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τη διάλεξαν κατά καιρούς αρκετοί μεγάλοι "οίκοι" για τα ρολόγια τους. Προσωπικά θεωρώ την 7750 την καλύτερη μηχανή ανεξαρτήτως τιμής σε μηχανές παραγωγής πάντα και έχω ρολόι περίπου 30 χρόνων με 7750 μάρκας Alfex που το πήρα στα τέλη των 90's το οποίο χωρίς συντήρηση ακόμη και σήμερα κρατάει χρόνο COSC...
Μηχανάρα Νίκο η 7750! Τι να λέμε! Εντωμεταξύ το συγκεκριμένο δεν είχε τύχει ποτέ στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη χρονομετρια του γιατί δεν έχει δευτερόλεπτα χώρια που δε το φοράω και καθολου.Και τώρα που είχα την εφαρμογή στο tablet λέω δε το κουρδίζω μια να δω τι θα δωσει; Δεν περίμενα να μου δώσει -2 γιατί μιλάμε για ρολόι 15 ετών, ασερβιριστο και σταματημένο τώρα πόσα χρόνια. Πάντως σε σχέση με την 7750 στο breitling έχει κάποια θεματάκια και εκεί φαίνεται το διαφορετικό grade από 7750 σε 7750. Πχ η ημερομηνία σε αυτό ξεκινάει να γυρνάει πριν τις 12 και τελειώνει η αλλαγή κατά τις 12:30 ένα στο B είναι στο ακριβώς συν ότι σε αυτό δε μπορώ να ρυθμίσω την ημερομηνία από την κορώνα όταν είναι σταματημένο.Πρέπει να κουρδιστεί για να αλλάξει η ημερομηνία από την κορώνα.