Bonorov και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμβολική φωτο ! Ετσι όπως το πας, θα μείνεις στην .........................................ψάθα.
Έχουμε ξαναπεί εκεί μόνο casio,seiko, citizen,garmin, τα υπόλοιπα ξεκουράζονται Καλομάθαμε από τις παριανές παραλίες και τώρα ας ασχοληθούμε με το κήπο εεεε;5+μήνες διακοπές αυτά παθαίνει όποιος ξέχνα τις χειρονακτικές εργασίες του κήπουΚαλή αποκατάσταση και πάλι προσοχή σε μόλυνση..πολύ ύπουλο πράγμα από κει που δεν το περιμένει κανείς.(betadine!!)Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ μου αρέσουν τα monster . Δεν ξέρω πως κάθονται στον καρπό βέβαια Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 9 using Tapatalk
Έχω την εντύπωση ότι ο @Dante80 έδωσε κάποια ευχή να μην μπορέσουμε ποτέ να φωτογραφίσουμε τα ρολόγια του σωστά. Ακριβώς το ίδιο με σένα έχω πάθει και εγώ
photo hosting sites
Έχει bezel και dial από monster. Είναι όμως baby tuna. Μετά την πρόσφατη αγορά των skx και ειδικά του monster, έχω μπει στη διαδικασία να τα ψάχνω γιατί έχει αρκετά σχέδια και κάποια από αυτά πολύ ιδιαίτερα. Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.