0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
;,,,,αν έχεις κάνει σέρβις / έλεγχο, ΟΚ, Αν από την θυρίδα πας παραλία, όχι ΟΚ
Άδεια Γουναρη !Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα!!!Χθεσινή. Το φοράω κάθε τρεις μήνες και επιμένει cosc
....με 2 ημέρες, που βλέπεις το COSC ?Και τα Rolex, ( ....το ένα τουλάχιστον ) , είναι ΕΔΩ !
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα …Καλώς ήρθε …Ήρθε για να μείνει …Για να μου θυμίζει κάτι από αυτό που έκανα 25 χρόνια …Υγ : 11 μήνες και σήμερα !!!
Αρκούν. Δυο μέρες αρκούν. Αν θέλεις πιστοποίηση για τα ρόλεξ, σε εμένα θα έρθεις και αν είναι ΟΚ, θα την πάρεις. Τα ρολόγια θα ελεγχθούν από εμένα προσωπικά και θα λάβουν την "Επιστημονική Ρεαλιστική Πιστοποίηση". Η ρεαλιστική αυτή αξιολόγηση δεν περιλαμβάνει στιγμιαίες παθητικές μετρήσεις, μπρούμητα, ανάσκελα, σταυροπόδι με το δάκτυλο στο στόμα και λοιπές κωμικές καταστάσεις του εργαστηρίου.Η μέθοδός μου περιλαμβάνει 17ωρη παρακολούθηση ανά μια ώρα στον καρπό με μέτρια δραστηριότητα και 7ωρη σε πλήρη ακινησία (κοιμάμαι σαν τούβλο), επί διήμερον.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.