KostisP και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χθες και για ολη την βδομαδα που περασε Tudor Heritage Chrono
Παράθεση από: Heuer_1153 στις Οκτώβριος 26, 2012, 13:27:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρολογαρα! και ωραίος συνδυασμός με το λουρί! Μπορείς να μας διαφωτίσεις λίγο για το είδος και τον κατασκευαστή του λουριού;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stavros_ch στις Οκτώβριος 27, 2012, 16:10:12 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το εχεις ερωτευτει το ρολογακι!
Ο σουγιας δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο φιλε αλλα εχει φωτογενεια.
Δεν μου εμφανιζει κατι φιλε.Οταν λεω τιποτα ιδιαιτερο εννοω για τη δουλεια που το θελω.Η λεπιδα σκουριαζει δυστηχως εν αντιθεσει με τα VICTORINOX που για παρακτιο ψαρεμα ειναι κορυφαια.Δεν παυει να ειναι τιμιο για τα λεφτα του ομως.
en.wikipedia.org/wiki/Opinel_knife τώρα?
Παράθεση από: time_ keeper στις Οκτώβριος 27, 2012, 17:23:43 μμen.wikipedia.org/wiki/Opinel_knife τώρα?Mια χαρα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.