Ευχαριστώ Γιώργο! Δεν ξέρω αν έχει τόσα θετικά σχόλια όσο λες αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα γι αυτή τη κολεξιόν είναι ότι δεν περίμενα ποτέ τόσα χρόνια που παρακολουθώ το χώρο πως θα έβλεπα κάποιους να έχουν πάρει τόσο προσωπικα το release ενός νέου μοντέλου και να έχουν <<παρεξηγηθεί>> με ένα ρολόι.

Οι αναφορές που κάνουμε κάποιοι και εγώ προσωπικά είναι προς την breitling και μόνο και σαν καταναλωτές νομίζω έχουμε κάθε δικαίωμα κρίσης.
Όπως κρίνεται η ρολεξ και η Ω και άλλες.
Και είπαμε απλά, πέρα από το αισθητικό κομμάτι που είναι υποκειμενικό, ότι το να κοστολογεί κάποιος 4600 μια σελιτα εμάς δεν μας αρέσει. Και δεν μου αρέσει εμένα όντας ήδη πελάτης της εταιρίας γιατί μου δείχνει προς τα πού το πάει και αυτή.
Το να λες εσύ όμως ότι πρώτη φορά βλέπεις ανθρώπους να έχουν παρεξηγηθεί με την έλευση ενός ρολογιού και να το έχουν πάρει προσωπικά, είναι κάτι που στοχεύει και εμένα, μεταξύ άλλων, που έχουμε εκφραστεί αρνητικά για ένα κομμάτι σίδερο, εκτός και αν κάτι χάνω πάλι και μιλάμε για θρησκείες.
Καλοφορετο πάντως εύχομαι να είναι το δικό σου. Η πιο ωραία έκδοση όντως. Πάντα καλές ώρες να δείχνει και ασφαλώς το εννοώ.