1. Παιδια ηρεμια. Εδω συζητάμε για την αγάπη που έχουμε για τα ρολόγια. Τα οποία οση αγάπη κι αν τους έχουμε παραμένουν πράγματα.
2. Δεν νομίζω ότι ο Αλέξανδρος ειπε κατι προσβλητικό. Ειπε την γνώμη του για την εμπορική αποτυχια του μοντέλου. Δυστυχώς κατι που αρέσει σε εμας δεν είναι απαραίτητα αρεστο στο ευρη αγοραστικό κοινο.
3. Ακομα και να ελεγε κατι "περίεργο" δεν καταλαβαίνω γιατί να με προσβαλει. Τα δικα μου χρήματα εδωσα για να φοραω ενα ρολόι που αποφάσισα οτι μου αρέσει και τα αξιζει. Οχι για να αρέσει στον Αλέξανδρο και το Γιώργο.
4. Ευχαριστώ τον αδερφό μου και νεο μέλος μας @manosxa που χωρίς αυτον δεν θα το είχα παρει.
5. Το north flag τα σπάει και δεν θα φύγει ποτέ απο την συλλογη!
Sent from my 21081111RG using Tapatalk
Συμφωνώ απόλυτα ότι ο Αλεξανδρος δεν είπε κάτι προσβλητικό. Το αντίθετο.
Αγοράζουμε ένα ρολόι γιατί μας αρέσει και όχι γιατί αρέσει στους άλλους. Στο φόρουμ, μαζί με τα καλοριζικα και τα καλά λόγια, θα ήθελα να διαβάσω και ειλικρινείς γνώμες, σχόλια με κριτική διάθεση και άποψη.
Μια εμπορική αποτυχία, περισσότερο με ιντριγκάρει και με ελκύει παρά με απωθεί. Νιώθω πολύ καλά όταν έχω ένα ρολόι που μου αρέσει και ταυτόχρονα δεν το βλέπεις συχνά λόγω της εμπορικής του αποτυχίας. Το Black Bay 58 δεν μου λέει κάτι κι ας είναι ένα πολύ ωραίο ρολόι, αποδεκτό από όλους, ένα όμορφο διαμαντάκι, και τεράστια εμπορική επιτυχία, που το συναντάς αρκετά συχνά. Τα North Flag και Ranger (καλοκοιταζω και το P01) τα απέκτησα ως "κρυμμένα διαμάντια" που στα δικά μου μάτια έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από κάποια άλλα πετυχημένα και πολυφορεμένα μοντέλα.