ELIAS LIVADARIS και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα!!Τελικα δεν μου ειναι ευκολο να μεινω μακρια απο πανερι!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
ΚαλησπέραΔύσκολη μέρα σήμερα με τη πάπια, μόνο ένα G αντέχει...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελλάς-Γαλλία Συμμαχία…(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Το σεταρισμα τα σπάει πολύ ωραίο δέσιμο με το πουκάμισο του εχεις κάνει. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλάση ωραιο το mesh αλλά ταπεινή μου άποψη θα το απογειωσεις με ένα ωραίο λουρί ή κάτι σε canvas. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν φαίνεται κι άσχημο το κόκκινο βοστοκάκι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.