0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με ρετρό και κουρδιστή διάθεση σήμερα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Uploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργος
Παράθεση από: georges στις Οκτώβριος 09, 2012, 20:58:25 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά ΓιώργοςΓιώργο δεν ξέρω αν φοράει "πλαστική" μηχανή ή όχι και δεν με ενδιαφέρει. Το πάω με χίλια. Καλοφόρετο. Το μόνο που θα ήθελα είναι και ένας μικρός στρογγυλός εσωτερικός κύκλωπας στην ημερομηνία.
Εγώ το μόνο που θα ήθελα είναι να ήταν 44mm αντί για 48mm
Παράθεση από: georges στις Οκτώβριος 10, 2012, 20:32:07 μμΕγώ το μόνο που θα ήθελα είναι να ήταν 44mm αντί για 48mmΝαι ρε το αφιλότιμο. Στο χέρι μου σαν ταψί θα είναι. Για αυτό και δεν το έχω χτυπήσει. ::)τα 4
Διαφορετικά θα είναι ένα από τα πολλά που πέρασαν...έχω κι ένα τίτλο να υπερασπιστώ
Παράθεση από: georges στις Οκτώβριος 10, 2012, 20:43:31 μμΔιαφορετικά θα είναι ένα από τα πολλά που πέρασαν...έχω κι ένα τίτλο να υπερασπιστώ RESPECT(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κλασσικά πράγματα ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Παράθεση από: Sol Invictus στις Οκτώβριος 10, 2012, 20:29:00 μμΠαράθεση από: georges στις Οκτώβριος 09, 2012, 20:58:25 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά ΓιώργοςΓιώργο δεν ξέρω αν φοράει "πλαστική" μηχανή ή όχι και δεν με ενδιαφέρει. Το πάω με χίλια. Καλοφόρετο. Το μόνο που θα ήθελα είναι και ένας μικρός στρογγυλός εσωτερικός κύκλωπας στην ημερομηνία. Αντρέα πλαστική μηχανή φοράει και προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.Εγώ το μόνο που θα ήθελα είναι να ήταν 44mm αντί για 48mmΣε ευχαριστώ πολύ Φιλικά Γιώργος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.