0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ε ναι, η αρχή έγινε με αυτό το πτωχό πλην όμως τίμιο Κινεζόνι που είχε πάρει ο Αποστόλης:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(δική μου και αυτή η φωτό, μου το είχε δανείσει ένα φεγγάρι)Επειδή μας άρεσε, αποφασίστηκε να γίνει project express. Ένας μεγάλος σχεδιαστικό οίκος ανέλαβε την κατασκευή του λογοτύπου (χο χο χο), πάρθηκε κι η απόφαση να αλλάξουν οι δείκτες (προσωπικά δε συμφωνούσα αλλά no problem) και ο Αποστόλης ανέλαβε τη συνεννόηση με την Κίνα, καθώς μιλάει άπταιστα Κινέζικα (#not).Όλα πήγαν «ρολόϊ» και νομίζω πλέον όλοι το έχουν παραλάβει.Λογικά είναι και αρκετοί φίλοι που είναι και στο gwf, μπορούν να συμπληρώσουν το story
Σήμερα πιάσαμε δουλειά ύστερα από πολύ καιρό
Πολύ ωραίο Κοσμά! Αντε να παίρνουμε ιδέες...
Ναι, το καλό με αυτό είναι ότι υπάρχουν όλα τα parts (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(εκτός από τη βουρτσισμένη 090)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.