Κατ'αρχάς για αυτό που έγραψε ο Γιώργος, ναι, καταλαβαίνω και συμφωνώ για να είμαι ειλικρινής.
Τώρα για αυτό που έγραψε ο Απόστολος, θυμάμαι πολύ παλιά, καμμιά 10-αριά χρόνια, είχα κάνει ένα από τα πρώτα μου post στο MyWatch με ένα copy VC ενός φίλου. Η φωτό αφαιρέθηκε πάραυτα. Οπότε καταλαβαίνω, δεν είναι παράλογο καθόλου αυτό που λέει ο watcher, και να πω επίσης ότι δεν παρεξηγούμαι.
Εννοείται ότι να το δουν τα παιδιά (admin, mods) και αν θέλουν να μην ποστάρουμε τέτοια τότε ΟΚ από εμένα, δεν διαφωνώ. Δεν πολυ-συνάδει με τη νοοτροπία και τα γούστα των περισσοτέρων από εμάς εδώ, τολμώ να πω. Κι επειδή ίσως κάποιοι να σκέπτονται όπως ο Απόστολος αλλά να το διπλοσκέπτονται επειδή το ρολόι το ποστάρω εγώ ή επειδή δεν θέλουν να γίνει παρεξήγηση (λέω τώρα) δεν υπάρχει θέμα, θα κάνουμε όλοι το σωστό για την κοινότητα.
Το ζουμί εδώ είναι ότι προσωπικά το ρολόι το απέκτησα από άλλο μέλος του φόρουμ πριν ένα περίπου μήνα και με ξετρέλανε, αλλά είχα τους λόγους μου που το αγόρασα (είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω ούτε ένα κομμάτι, πραγματικά μου είχε λείψει τόσο η αίσθηση ατσάλινου ρολογιού στον καρπό και δυστυχώς δεν είχα την ευχέρεια για να δώσω πεντακόσια ή χίλια Ευρά για ένα 'κανονικό' - γι'αυτό και το αγόρασα και μετά το πόσταρα).
Αλλά μία, δύο, δέκα μέρες μετά, οι ρέπλικες ΔΕΝ είναι κομμάτια για πολλά-πολλά, αυτή είναι η αλήθεια. Συν το ότι εδώ μέσα δεν ποστάρουμε ρέπλικες ούτε έχουμε ενότητα με ρέπλικες. Νομίζω αυτή είναι η αλήθεια, οπότε αν νιώθουμε όλοι μαζί ότι πρέπει να βάλουμε έναν κανόνα 'όχι ρέπλικες' τότε εγώ μέσα, κανένα θέμα. Ούτως ή άλλως το ρολόι ως κάσα το έχω ήδη παροπλίσει, και πιθανόν να το δώσω κάποια στιγμή, δεν θα το ποστάρω ξανά.