Τι μοντες κύριε Βαιε ,το νέο μοντέλο που θα λανσάρει η Casio το καλοκαίρι του 22 είναι.
Απλά το έστειλε σε κάποια μέλη φόρουμ για beta test
Λόγω των πολλών Casio Duro που εχω αποκτήσει και έχω πείσει και άλλο κόσμο να αποκτήσει,

συν το γεγονός ότι για το Duro λέω παντού τα καλύτερα λόγια και αναρτώ συνεχώς φωτό από πολλές δραστηριότητες,

και με κυρίαρχο το γεγονός που έχω εγκαταλείψει τα Rolex για πάρτη τους,

η Casio, που πάντα παρακολουθεί την διείσδυση, την πορεία και τον αντίκτυπο των προϊόντων της στην αγορά,

και στις πλατιες λαϊκές μάζες, μου έκανε την τιμή και επικοινώνησε μαζί μου.

Αφού συστήθηκαν, και με ενημέρωσαν για τον λόγο που με επέλεξαν, με ρώτησαν αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια έρευνα αγοράς, Market Research Survey, για pre-production models.

Απάντησα θετικά, και ...............ιδού.

Τα προ-παραγωγής μοντέλα, του 2022, για δοκιμή στις αντίξοες συνθήκες που τα υποβάλλω συνήθως,

ακολουθούμενα και από μία λίστα σημείων που θα πρέπει να αποντήσω θετικά ή αρνητικά, σε άλλα με σκέτο Ναι / Οχι, σε άλλα με βαθμολογία από το 0-10 ανάλογα με την ικανοποίηση του χρήστη.
Εφόσον κάποιος θέλει και αυτός να συμμετάσχει, πχ ο 669, που έχει και αυτός Duro, ευχαρίστως να σας περάσω το ερωτηματολόγιο.

Επειδή, ο μόνος που μου ήρθε στον νού, μετά την τεράστια έκπληξη να με καλέσουν από την Casio, ηταν ο
@Spyoly , κάποια μοντέλα προ-παραγωγής, πήγαν και σε εκείνον.

Η διαφοροποίησή μας είναι, ότι επειδή επικοινωνούμε , το ερωτηματολόγιο είναι διαφορετικό, προκειμένου να μην επηρρεάσει ο ένας τον άλλον.
Ειναι γατιά εκεί στην Casio. Δεν μασάνε από ερωτηματολόγια.

Οχι σαν τους δικούς μας της απογραφής που όταν δήλωσα τα 2 αγόρια στο σπίτι, ρώταγε την συγγενική σχέση και έπρεπε να βάλω ποιός είναι ο σύζυγος και ποια η σύζυγος. Βρε ούυυυυυυυυυυστ

Στο μαγικό πετσετάκι.