Argo982001 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άστους να βγάζουν καινούργια... Ο παλιός είναι αλλιώς...Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Σκατομουχλόκαιρος...Δεν ήξερα ότι θα έβλεπα το Tudor του Άγγελου και το Heuer του Χρήστου για να φτιάξω διάθεση, οπότε φρόντισα και εμβολιάστηκα με το παλαβοxeric! Γκαυλημέρες! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
...χρονολογία ?
Καλημέρα με ωραία πρωινή βροχούλα
1970
OMG ! Πριν πάρω εγώ το πρώτο μου. ( 1971-2 )Τι μηχανή έχει ? Ξέρεις ?Παλαιότερα, οι επαϊοντες ( ) μου έλεγαν ότι στα TUDOR ( .....και έχω και τους καταλόγους της εποχής ), φοράνε μηχανές που ΔΕΝ κατάφερναν να περάσουν την πιστοποίηση του COSC.Για να μην τις "πετάξουν", έφτιαξαν την TUDOR για να τις χρησιμοποιούν. Τόσα ήξεραν, τόσα έλεγαν, και εγώ, τα έχαφτα
Τα λέω όλα εδώ https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=16053.60ΕΤΑ μηχανή.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.