0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έφαγα τον κόσμο να βρω γάτα με blue black μάτια που να ταιριάζουν με το Batman άρα το ζωντανό παραμένει …
Καλησπέρα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαχαχαχα!!Παρεξηγημένη λέξη η καληνύχτα μιας και παραπέμπει στην εικόνα του κρεβατιού-ύπνου-χαλαρωτικής κατάστασης κλπ κλπ κλπ.Πράγμα που έμαθα πρόσφατα από βορειοευρωπαίους και άλλαξα γνώμη για αυτή την λέξη.Όταν λέμε καλημέρα τί εννοούμε : πρωϊνό,καφέ,εργασία..; ΛΆΘΟΣ..μια καινούργια μέρα ξεκινά έχοντας πολλά να κάνουμε..ας μην την χαλάμε με στερεότυπα- το ίδιο και την νύχτα,μέρος του 24ώρου είναι και αυτή!Ο καφές.. πραγματικά είναι καύσιμο Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να τα και τα blue chips. Σιγά μην είχα ήσυχο Σάββατο...!!!
...αυτοί κοιμούνται από τις 20.00. Τι μας λές τώρα. Και εγώ, διπλό εσπρέσσο, για καλό ύπνο.
Που είσαι κε Πρόεδρε ? Μας ελειψες. Για βάλε και μερικές φωτό από τα μοναδικα σου, μια και έχουμε πολλούς νέους που ΔΕΝ ξέρουν !
Γιωργοοοοοο που εισαι?Καλως μας τιμησες.Υπεροχο
Πού είσαι Γιώργο; Κακώς χάθηκες. Ένας vintage citizen/Seiko guru ακόμα είναι απαραίτητος!
Που χάθηκες;Μας λείψανε τα οφθαλμόλουτρα απο τις seikάρες σου!!Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα δεν κατάφερες να το σπάσεις τελείως ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.