Σιουρδογιωρικα!
Ου Μαματσιος σι στελν χαιρετήματα κι του βράδυ τα στουλτστεί με ρολογάκι!
Τς απουκρές τσ τρανέσ θα ντυθουμε rolexοσκλια με τον τσούρο να τοιράει σ' απάν , στου πηγαδ τ' κεραμαριο! Όσο για του πιμι τι να του φτιάνου; Απο την Καισαρειά κρατάει η σκούφια μου
Άιντε ρε άιντε!!!
Ντιπ για ντιπ νιάημερους είσι!!! Θ'κο μας πιδί και μην σι ξέρου;;;
Κι ιγώ έμαθα τουν κρυωνάκο να λέει τουν παπά τουν Ραγκαβέλα (σνέχια μι ρουτάει τί ίντς οι
π@#τσις, αλλά ιγώ αντιπαρέρχουμι, τα του μάθ' αλλά ιντς ακόμη νουρίς) κι έτσ' τα φκιασουμι τουν φανό "οι Ρολογάιδις": εισί τα γιντς Rolexοσκλί, ιγώ τα γίνου Πανεροσκλί κι ου κρυουνάκος τα γίν' λουροσκλί!
Τα πάρουμι κιχιά, ρακές, κιφτέδις με ζμι, κι μπάτζου κι τα γέεεεεεειν' πατημός!!!
Χα, τα βάλου κι ένα ρουλόι να μην ειμέστι ουφ τόπικ...
(
Μετάφραση για τα αξιότιμα λοιπά μέλη:
Άιντε ρε άιντε!!!
Ντιπ για ντιπ για τα πανηγύρια είσαι!!! Δικό μας παιδί και να μην σε ξέρω;;;
Κι εγώ έμαθα στον πιτσιρή να λέει τον "παπά τον Ραγκαβέλα" -αποκριάτικο πονηρό Κοζανίτικο τραγούδι- (συνέχεια με ρωτάει τί είναι οι
π@#τσες, αλλά εγώ αντιπαρέρχομαι, θα το μάθει κι αυτό, αλλά είναι ακόμη νωρίς...) κι έτσι θα κάνουμε τον Φανό "Ρολογάδες": εσύ θα ντυθείς Ρολεξόσκυλο, εγώ θα ντυθώ Πανερόσκυλο κι ο πιτσιρής θα ντυθεί λουρόσκυλο!
Θα πάρουμε κιχιά, τσίπουρα, κεφτέδες με ζουμί (Κοζανίτικη ντελικατέσσεν) και μπάτζιο (είδος τυριού) και θα γίνειειειειειειειειει χαμός!
Κάτσε να βάλω κι ένα ρολόι να μην είμαστε off topic: )