0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την καλημέρα μου και καλή Κυριακή!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα με Seiko helmet του 77.Τα παιδία παίζει
Καλημέρα με τριαντάφυλλο και χαμόγελο. Ποτέ δεν κατάλαβα την αντικατάσταση του τριαντάφυλλου με την ασπίδα στο λογότυπο των Tudor.
Καλημέρα καλή Κυριακή!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι Omega Worldtimer και JLC Duometre, πρόσοψη «Παγκόσμια ώρα» από Apple και ξερό ψωμί..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ε, πλάκα κάνω.. καλή Κυριακή να έχουμε!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Γαμους και χαρες ;Να ζησουν , να ζησετε , παντα υγεια .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σαι καλά!Και μια με τον γαμπρό! Του έδωσα ρολόι για το γάμο… δεν ανεχόμουν να παντρευτεί με tommy hilfinger(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
SNXS75 dress watch. Sunday.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.