Chameleon, Argo982001, Dimitris Real, baller και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο ρολόι!!!Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παρέλαβα από τον Χάρη και με λίγη αγάπη αρχίζει να δειχνει το ποσό όμορφο ρολόι είναι Θα δείξει παραπάνω τις επόμενες ημέρες.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό Σαββατοκύριακο Κύριοι!
Καλησπέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Nice very nice συνονόματε! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σήμερα χθες, ένα και το αυτό..
σήμερα χθες, ένα και το αυτό..Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
So elegant!!!
Φίλε, Σαλονικιός είσαι;Έτσι βγαίνουμε εμείς εδώ για τσιγάρα στο περίπτερο. Ευάγγελε, ρε μπας και κυκλοφορείς με Walther PPK; Την χάντρα ή το φυλαχτό, τα φοράς με παραμάνα στο κασκορσέ ή έχεις βρει άλλον τρόπο; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλά να περάσεις!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χάθηκες
Καλημέρα! Καλή Κυριακή! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.