0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μήνα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το ρολόι είναι το αντίστοιχο του να βλέπεις vintage πρωτάθλημα aerobics!!
Ζωαρα κάνεις!!!
Το κατά δύναμιν Νικόλα ότι μπορούμε κάνουμε. Τώρα που μας έχουν ακόμα ελεύθερους και μπορουμε. Μακάρι να έρθεις προς τα μέρη μου να σε τρατάρουμε Coffee και ποικιλίες με μπυρονια. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Καλησπέρα παίδες,Σήμερα με το πολυαγαπημένο μου!https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=14941.msg631771#msg631771
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μπλεεεεεε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σήμερα φόρεσα και δεν το έχω βγάλει γιατί το φοράς και πετάς Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.