0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Few hours earlier...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Εν αναμονή του νέου project-panda (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεϊκό !Sent from my iPhone using Tapatalk
Τί ρολογάρα είναι αυτή ρε Βασίλη.....κάθε φορά που το ποστάρεις προκαλείς!!!!!Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος
Τι τρώμε???!!!!!
Changed The SNXS75 into my paraglider-Casio ...Flight pictures later this evening on:https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=13710.new#new(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα. Η φώτο είναι τραβηγμένη φεύγοντας από το γραφείο μου με φυσικό φωτισμό και μπαίνοντας σε γραφείο χωρίς να είναι ανοιχτός ο φωτισμός. Τελικα μετά από την εξάμηνη πλέον συμβίωση έχω να πω ότι το lume του Borealis τελικά είναι παρα μα πάρα πολύ εντυπωσιακό. Όχι μόνο σε διάρκεια αλλά και φωτεινότητα βάζει κάτω πολύ ακριβότερα ρολόγια που έχω στην κατοχή μου. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.