Dimitris Real και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια από τα ίδια!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 9 using Tapatalk
Καλημέρα και καλό ΠΣΚ
ζήλεψα κι εγώ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....πάρτε μια ......βουνίσια σήμερα, γιατί αύριο, αν όλα πάνε καλά, θα ποστάρω στο "...σήμερα βούτηξα" (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ναι ναι καλά...σε λίγες ημέρες θα λιώσει το κορμί μας από τη δουλειά και εσύ θα είσαι στην 100 σου κατάδυση Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως είχε πεί και ο σερ Έντμουντ Πέρσιβαλ Χίλαρι (Sir Edmund Percival Hillary, 20 Ιουλίου 1919 – 11 Ιανουαρίου 2008), που θεωρητικά ήταν ο πρώτος που πάτησε στην κορυφή του όρους Έβερεστ, όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε-Κάποιος έπρεπε να το κάνει
Πολύ ωραίο tag!!!WN 1110?Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, αυτό είναι.
Και λίγο βόλτα παραλία Θεσσαλονίκης σήμερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.