0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα, ένας λόγος που το πήρα ήταν αυτός, χωρίς φλυαρίες και το ματ μαύρο του πάει.
Αν και οι δρακουλες δε θέλουν τον ήλιο, ο συγκεκριμένος δε μασάει!Seiko monster "Dracula" Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αραχτός σήμερα?
Και η φώτο που δεν ανέβηκε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημήτρη σε έχει βολεψει το mesh ε?
Νίκο, το mesh είναι απλό και άνετο. Δεν ταιριάζει σε όλα τα ρολόγια αλλά όταν ταιριάξει είναι μια ωραία, οικονομική και πρακτική λύση.
Καλημέρα στην παρέα.Καλή εβδομάδα.Blue Monday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Άψογος 👍πως παει από χρονομετρια Νίκο?
Καλημέρες καλή εβδομάδα σε όλους.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.