0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Elio5 στις Αύγουστος 29, 2012, 10:04:32 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: Elio5 στις Αύγουστος 29, 2012, 14:10:57 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όπου γουνάκι βάλε Σκουάλε!Αυτές είναι οι τελευταίες μου λέξεις όσον αφορά αυτό το ρολόι, δεν αντέχω άλλο!
Παράθεση από: eisenberg στις Αύγουστος 28, 2012, 16:14:57 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα και μάλλον για αρκετές μέρες ακόμα θα μου κάνει παρέα το νέο μου Stealth (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γειά σου Ηλία tactical!!!Ομολογώ ότι είμαι πολύ μπουχέσας και δεν το πήρα αυτό το Squale μην το χτυπήσω και το σημαδέψω και το χαλάσω και..., και..., και...Άστα...
Σήμερα και μάλλον για αρκετές μέρες ακόμα θα μου κάνει παρέα το νέο μου Stealth (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.