0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είδα timex και ζήλεψα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό απόγευμα στην παρέα ευτυχώς που υπάρχει και ο κωδικός 6 και περπατάμε οπότε και όσο μπορούμε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Smiths PRS29
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αφού νύχτωσε είπα να φορέσω κάτι άλλο ... Οι παλιές καλές συνήθειες επιστρέφουν σιγά-σιγά, αλλάζω 2 ή περισσότερα ρολόγια την ίδια μέρα ... Χα χα χα ... Πώς το έλεγα τότε ... Α ναι, Buy-Mode ...
Καλησπέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα!
Όσες φώτο και να ανεβάσεις, εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι....2 βαρέλια και 8 ημέρες Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.