0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα να σκάνε μύτη τα no date Πρέπει να έχουμε μια ημέρα να ανεβάζουμε no date μόνο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ αναλογικό βλέπω Κυριακάτικα...ας σας σπάσω λίγο τον τσαμπουκά!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα και χρόνια πολλά Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
Πολύ αναλογικό βλέπω Κυριακάτικα...ας σας σπάσω λίγο τον τσαμπουκά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό 3ημερο φίλοι μου!
Χαιρετώ τους ωρολογόφιλους..με Ρώσο σήμερα!Έχει τη τιμητική του το τελευταίο καιρό(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα! Έπεσε μπριζολίδι σήμερα...οπότε έπεται χειμερία νάρκη..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Casio Duro αναβαθμισμένο σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Bike ride.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.