0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άσε πολύ κλάμα,χειρότερα από τα ρολόγια 😎🤣🤣🤣
Τι πάνω από 10??? Εγώ στα 4 σταμάτησα (προς το παρόν δλδ)!!! χαχαχα
Καλησπέρα στην παρέα και καλά τσικνίσματα σήμερα!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το πας με σειρά Δημήτρη , απο το νούμερο 2 της Omega στην άλλη ρολογάρα το νούμερο 1!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)* το μπρασελέ δυνατό και ποιοτικό. Από που το έχεις πάρει αν επιτρέπεται?
Βάιος (από χαϊμαλία) φοράει GS ΣπύρουΣπύρος (από μπουφάν) φοράει Panerai Γιώργου καιΓιώργος (ότι περίσεψε ) φοράει seiko ΒάιουΤα πέτυχα πάλι???
Καλησπέρα στην παρέα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα και καλό τσικνισμα!! Δύσκολη μέρα σήμερα αλλά μια μάτια στο Β και μου έφτιαχνε το κέφι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ηπιαμε ενα γρηγορο καφεδακι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ψησετε τιποτα , ετσι για το καλο ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρήστο σήμερα δοκίμασα του Βαιου στον καρπό μου και μπορώ να σου πω ότι άξιζε και με το παραπάνω το ψάξιμο που έκανες .Το επόμενο που θα βρεις στείλε πμ
Δημήτρη ζηλεύω σφόδρα και την παραλία αλλά φυσικά και το ρολόι! Θύμισε μου ποιο μπρασελέ έχεις βάλει αν σου είναι εύκολο.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.