macosoul, Makis2020, kastor77 και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκο Αυτοκόλλητο έχει γίνει στο χέρι σου. Και δικαίως αφού έχει το κάτι της του που σε κερδίζει. Ούτως ή άλλως μιλάμε για ένα πολυ καλό, ποιοτικο και όμορφο κατ εμέ ρολόι. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στη παρέα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
ΣΩΡΑΙΟΣ
Αγαπημένο!!! Μία με ποδήλατο μία με σκύλο... κάνεις χιλιόμετρα... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GMT for .... pilot-navigators ...
Καλησπερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θα κάνω ένα μεγάλο "Αχχχχ"...
δεν εχει να κανει τελικα ποσο τι μαρκα οσο αν σου γεμιζει το ματι και σου μιλαει μεσα σου
Δεν τα θεωρησαν πολλοι αδικως ρωσικα, αφου απο το 1946 ως το 1952, ειχε ρωσικη ιδιοκτησια- συμφεροντα.Ενα απο τα πρωτα ρολογια της εταιρειας, αφου παραδοθηκε παλι στο γερμανικο λαο το 1952, ειναι το παρακατω, που φερει και το logo που χρησιμοποιηθηκε ως το 1963 περιπου, οπου και επηλθε το καλλιγραφικο ruhla ( το ονομα της περιοχης παραγωγης)
καλο μεσημερι crab leg buffet wilmington nc
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ LEVEL.....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.