0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοβερό ρολόι. Το έβαλες την κατάλληλη στιγμή που έγραφα πιθανούς φετινους στόχους και πρόσθεσα τον μαύρο χρονογράφο.Να το χαίρεσαι Δημήτρη.Γλυκό ξύπνημα σήμερα για εμένα.Δεν ξέρω αν φταίει η ζεστή μπουγάτσα ή η χθεσινή αγορά.
Γλυκό ξύπνημα σήμερα για εμένα.Δεν ξέρω αν φταίει η ζεστή μπουγάτσα ή η χθεσινή αγορά.
Αθάνατο swatchκαι από το 1986 (δεν είναι τυπογραφικό λάθος η ημερομηνία) συνεχίζει ακούραστα και με ακρίβεια να δείχνει την ώρα.Μηδενικό σέρβις(κλειστή κάσα) και αρκετά καλοκαίρια με βουτιές δεν κατάφεραν να το νικήσουν.
Δεν το εχουν απαλλοτριωσει τα καμαρια ;Ή το κρυβεις επιμελως ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι λεγε ρε.Ταιριαζει αυτος ο δυτης με πουλοβερ ;Η μπουγατσα απο την αλλη , παει με ολα.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται είναι η αγορά, ποια μπουγάτσα. Παναγιώτη αν το δοκιμάσω θα έχω σίγουρα πρόβλημα...Φώτης
Βγήκε σήμερα να πάρει λίγο ήλιο! Καλημέρα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Βγήκα λίγο στην βροχή. Τι να έβαζα? Ντρες ? Άστα αυτά τώρα και κανόνισε από βδομάδα να πιούμε κανένα καφέ στο όρθιο γιατί θα μας ξανακλεισουν μέσα γρήγορα όπως πάει.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.