0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε παρακολούθηση βρίσκεσαι; Τι λουρί του έχεις βάλει; Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Αηδία" έχω καταντήσει...Καλησπέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μια από τα ίδια σήμερα,αλλά γεγονός είναι ότι δύσκολα το βαριέσαι το άτιμο 😎(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]
Δε θελω να σε στεναχωρησω ,αλλα δεν εχεις καταντησει, αηδια ησουν και πριν! Τουμπανο το ρολοι, εμενα θα μου αρεσε πιο πολυ σε κανα canvas χακι/ καφε η κανα distressed leather
Καλησπέρα, έχουμε ξεκινήσει rotation!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
ΚαλησπέραΣταύρος(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα !Σημερα tag heuer aquaracer.Φορεμενο (σχεδον)καθημερινα τα τελευταια 5 χρονια.Ενα απο τα 3 ρολογια της συλλογης ,που δε θα φυγουν ποτε..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ηλιακα βγηκαν στο μπαλκονι παλι, οποτε το Project 2020 βγηκε να κανει μια βολτα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ολο τριγυρίζω απο το συγκεκριμενο... για beater πρεπει να ειναι ιδανικο
Ωραίο το μπρασελέ αλλά πιστεύω ότι του αξίζει και ένα σκληροπυρηνικό πιλοτικό λουράκι....αυτά με τα δυο καρφιά που παραπέμπουν σε Luftwaffe 🧐😎
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.