stelios029, dsmlogger, TATAR, angelo, jimis και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνδιασμός που τα σπάει! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα σε όλους. Είχα καιρό να το βγάλω να δει τον κόσμο. Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σπιτι - Σχολειο - ΣπιτιΤρελα γλεντια.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα! Μεζεδάκια για το βράδυ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολλές μέρες τώρα έχω κλειδώσει την κασετίνα με όλα τα ρολόγια σαν άσκηση επί χάρτου. Μόνο ένα να δω πόσο θα αντέξω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]
.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σπύρος + bracelet= βροχή σήμερα Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα σε όλους. Είχα καιρό να το βγάλω να δει τον κόσμο.
Να το βγάζεις πιο συχνά. Πολύ όμορφη σειρά της Ω.Είναι στα 42mm ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.