KostisP και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε ευχαριστω Νικολα...ειμαι αληθεια πολυ χαρουμενος που το εχω αυτο το κομματι....
πειραματιζομαι ακομα με τις φωτο παιδια...επιφυλασσομαι για καλυτερες οταν παρω το καλο εργαλειο στα χερια μου...
Παράθεση από: marios_ch στις Αύγουστος 06, 2012, 22:21:55 μμπειραματιζομαι ακομα με τις φωτο παιδια...επιφυλασσομαι για καλυτερες οταν παρω το καλο εργαλειο στα χερια μου...Δλδ τι καλύτερο να κάνεις?να σαλτάρουμε όλοι να πάμε να το πάρουμε και εμέις? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Αύγουστος 06, 2012, 22:23:25 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Αύγουστος 06, 2012, 22:21:55 μμπειραματιζομαι ακομα με τις φωτο παιδια...επιφυλασσομαι για καλυτερες οταν παρω το καλο εργαλειο στα χερια μου...Δλδ τι καλύτερο να κάνεις?να σαλτάρουμε όλοι να πάμε να το πάρουμε και εμέις? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ετσι ετσι να καουμε ολοι στο καζανι....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.