0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μολις τελειωσα το πλυσιμο των μπαλκονιων.Με τι αλλο ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι πρέπει για τον καρπό μου
Βαρέθηκα τα μαθήματα από το σπίτι. Θέλω να τρέξω σε χλοερά λιβάδια. Με αυτό. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν βάζεις και το rally, να δούμε πως είναι κ εμείς που έχουμε άμεσο ενδιαφέρον
Καλησπέρες στη παρέα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Εδώ είμαστε. Σημειωτέο πως έχει 23άρια lugs αλλά ένα σχετικά πλούσιο 22άρι δείχνει καλά. Και βγαίνει - μπαίνει εύκολα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πόσο μου αρέσει αυτό το ρολόι δεν λέγεται.
Θηρίο!!!!
Ωραια φαίνεται!Εγω στριμώχνω ενα 24αρη δερμάτινοΤο οποιο ειναι πεταμενα λεφτα, γιατι το μπρασελε του ειναι απλα απιστευτο!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ όμορφο.42αρι είναι;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.