0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα . Σημερα σηκώνει το συνεφιασμενη κυριακη του Τσιτσάνης (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παίδεςΜακάρι να είχα τον original El Primero του ‘69 (τότε γεννήθηκα). Μέχρι να βρω τον original και τα λεφτά να τον αγοράσω, μάλλον ποτέ, ας βολευτώ με αυτόν εδώ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μια χαρά νομίζω "βολεύεσαι" Δημήτρη με τη ρολογάρα...Χαιρετισμούς από το ξαδερφάκι!
Καλημέρα και Καλή Χρονιά με χειραψίες και αγκαλιές(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σε όλους!Hamilton khaki field mechanical 38mm(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μηχανικά και nodate τέλος!Καλημέρα Νίκο!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάλτου και ένα δέρμα nato να το αποθεώσειςΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και Καλή Χρονιά, ο Χάρης και ο φίλος του ο Σπύρος με έβαλαν στο duro-club...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.