Wolf- και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα παίδες με τις ρολογάρες σας. Χρόνια πολλά με υγεία!Δεν μπορώ να έχω το original αλλά μια χαρά μου κάθησε και το νέο παλιομοδίτικο zenith ... της προχωρημένης ηλικίας αδυναμίες !!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]
Καλημερα παιδια!!! Χρονια Πολλά με υγεια και χαρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά. Υπομονή σε όσους δουλεύουν.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα σε όλους!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]temporary picture upload[/img]
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]Καλημέρα στην παρέα μας. Σαν να μου τραγουδάει ένα παλιό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου. Το μείνε μέσα στη ζωή μου...
temporary picture upload
Χρόνια πολλά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να μην σου αρέσει σε αυτό το ρολόι?Εξαιρετικο 👌
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.