0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό βραδι στην παρέα μας. Δυστυχώς με τα 12ωρα στη δουλειά όπως κάθε χρόνο δεν μου μενει χρόνος να σχολιάσω ένα ένα τα φοβερά ρολόγια που φοράτε κάθε μέρα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στέφανε το βγάζει και σε άλλο χρώμα? Για πες πως το βρίσκουμε.
Δυο επιλογές:Πολλοί προτιμούν αυτό με το σκούρο dial αλλά αυτό με το "λευκό" δεν είναι λευκό, είναι πέρλα και εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο και βοηθάει και στη νυχτερινή ανάγνωση γιατί τo Lume του είναι αρκετά φτωχό σε μέγεθος.Εγώ το πήρα από Καλουστιάν στη Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Πάρτε τον ένα τηλέφωνο ή αυτόν ή οποιονδήποτε άλλο που συνεργάζεται με Victoinox και άσχετα από το αν το έχει ή όχι στην ιστοσελίδα του ρωτήστε αν μπορούν να σας το φέρουν.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και η τιμή είναι σίγουρα αυτή που έγραψες? Κατάλογο ξέρεις πόσο έχει?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλλαγή με το αδερφάκι του SKX σήμερα! Καλημέρα
Καλημέρα με λιακάδα και καθαρή ατμόσφαιρα (βόρειος άνεμος). Μια μέρα φωτεινή με το ανάλογο ρολόι!
Τις αγωνιστικές καλημέρες μου!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα σύντροφοι ωρολογόφιλοι...
Από vfm σε vfm πας Καλημέρα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.