0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Vostok Europe??Δεν σου ειναι μεγαλο.... tavarish?
Πασαρέλα με Champions κ μπουκάλι! Να κανονίσουμε οι Πειραιώτες να πάμε για κάνα καφέ σε κάποιο από τα παλιά στέκια όπως το καταφύγιο. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό μήνα στην παρέα με τα όμορφα ρολόγια !!!
Καλημέρα και καλό μήνα. Με το δεξί μπήκε ο Δεκέμβρης στο Σήμερα Φόρεσα μετά από τέτοιες ρολογάρες!!!
Καλησπέρα σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α γεια σου.Κάναμε αμάν για να δούμε και Ολυμπιακό στη Filmnet βέβαια.Εμένα το μαθητικό μου στέκι ήταν στο Passagio στη Λουκά Ράλλη, στο στενάκι. Να σου θυμίσω επίσης το μαθητικό στέκι "Το Ρόδι" στην Κολοκοτρώνη στη γωνία από τη Ζάννειο αλλά και το "Μέλι" σε έναν πεζόδρομο μέσα στην Εθνικής Αντιστάσεως.Να πάμε για καφέ. Για κάνα Μόντε Κάρλο είμαστε τώρα. Να είμαστε άνετοι.
Mέσα!
Vostok Europe - Rocket Dual Time Οκ!καταλαβα ποιο ειναι Γιατι η Vostok Europe εχει κατι γομαρια 46 και 48mm
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.