0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα παίδες και καλό ΠΣΚ
Ζήλεψα τόσα Ω σήμερα.
Καλημέρα σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 7A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό πσκ σε όλους. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το POT-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Vintage Friday και αφού δεν βγαίνουμε από το σπίτι ας το φορέσουμε στο μπαλκόνι μας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα, καλό Σαββατοκύριακο σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Fortis B-42 Flieger
Καλησπεραααααααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα γαλλικό ρολόι. Nappey 70's. Vintage fridayΕπειδή φαίνεται να είναι μια γαλλική μέρα: YEMA.... Και το χρώμα της γαλλικής σημαίας!Δείτε επίσης: #262https://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=13710.new#new
Συνδιασμός που σκοτώνει
..βλέπεις όμως τη τιμάω τη κούπα Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στην ωραιότερη παρέα !!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.