0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,βόλτα κέντρο όλα κλειστά μόνο τα φώτα των καταστημάτων.. ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση..Υπομονή με βίνταζ διάθεση σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
17 Νοεμβρίου διάβασμα στο μπαλκόνι. Οχι ο πλανήτης δεν θερμαίνεται (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
This week rotation Seiko SNK371 kai Smiths PRS29Now in wintertime with leatherband !
σημερα ειπα να βαλω μπαταρια σε κατι πολυ αγαπημενο seiko lc0624 lemon face
Το σημειώνω στο ημερολόγιο και σε 2 χρόνια θα σε ειδοποιήσω. Δεν είναι να τα χάνουμε αυτά τα πράγματα.
Καλησπέρα,βόλτα κέντρο όλα κλειστά μόνο τα φώτα των καταστημάτων.. ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση..Υπομονή με βίνταζ διάθεση σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
17 Νοεμβρίου διάβασμα στο μπαλκόνι. Οχι ο πλανήτης δεν θερμαίνεται (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό βραδι στην παρέα δυνατές επιλογές και σήμερα από όλους τους συμμετέχοντες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Απίθανο!
Ηλιόλουστη καλημέρα μετά από βδομάδες απουσίας σε όλους τους φίλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έχω πολύ διάβασμα να κάνω!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.