0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα παίδες !
I am back(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ΚαλημέραΣταύρος(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καινούργιο Κύριος? Δεν το θυμάμαι αυτό. Σου πάει πάντως και αυτό και μου αρέσει πιο πολύ στον καρπό σου από το σύνηθες commando casio που φοράς στην δουλειά συνήθως. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα μας
......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παίδες. Υπέροχος καιρός στην Μεσσηνία...δουλίτσα προς το παρόν και θα ακολουθήσουν αθλοπαιδιές οικογενειακού τύπου ... βόλτα με τα ποδήλατα δηλαδή ... ότι έχει απομείνει από αυτά που μπορούμε να κάνουμε ας τα χαρούμε!
Πρωϊνή σκυλοβόλτα με το ωραίο μου Duro!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους!
Καλημέρα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.