Argo982001 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό και είναι vintage όνειρο!Όμορφο και διαχρονικό το R Νίκο. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάμε βινταζοπαρασκευή+13Με cappuccinάρα στη σούπερ-κούπα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Just take care of your sandals from the dust.. cause they look like swiss cheeseΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ααααρχοντας!!!!
https://www.ekioskys.gr/
Έχεις ιδιαίτερα κομμάτια από Vostok και σε άριστη κατάσταση-mod
Θέλω να περάσω την καραντίνα σπίτι σου !!!
Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια τάση να βάζω mesh σε όλα τα vostok Το δικό σου scuba dude και το στήσιμο της φωτογραφίας είναι για σεμινάριο! Η κόκκινη αντανάκλαση στο δαχτυλίδι του κρυστάλλου είναι λεπτομέρεια μεν αλλά δείχνει τέλεια
Μας έχεις τρελάνει με την Συλλογή σου. Το ένα καλύτερο από το άλλο.
εχω δυο τετοια σε μενα και δεν φερνει τα δικα μου τσιγαρα (καρελια excellence) κανενα απο τα δυοδεν τα χουν ουτε σαν επιλογη
Οεοοοοοοοοοοοοοοοο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άργησα λίγο, αλλά κάλιο αργά παρά αργότερα!Vintage Friday λέμε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.