Giorgos_I και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
The.lockdown.2 Day#01(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my CPH1951 using Tapatalk
Λογικά θα μας καλύψεις και σε περίπτωση που δεν λήξει τέλος Νοέμβρη.
Κοσμά θες να μας βάζεις από ένα για κάθε μέρα καραντίνας?Λογικά θα μας καλύψεις και σε περίπτωση που δεν λήξει τέλος Νοέμβρη.
Παναγιώτη, είμαι προετοιμασμένος για μέχρι και το νέο έτος! (μόνο μη ζητάτε να διορθώνω την ημερομηνία στα date!)
Φαντάζομαι για αυτό θα πρέπει να προσλάβεις άνθρωπο.
Πολυ καλο Κοσμα
The week starts on saturday for me.So, this week often the Seiko SNKL07, sportswatch.AND NEW THEMA: Σάββατο μπλε - Κυριακή κόκκινο
Σήμερα φόρεσα project
Σήμερα με παρέα τις παρεξηγημένες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my MI 9 using Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους, υπομονή...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα ρολογαρες φορέστε όλοι σας για ακόμη μια ημέρα. Εγώ για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με το ίδιο ρολόι. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.