Giorgos_I και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περίεργη μέρα η σημερινή αναμενόμενα. Καλημερες
Καλημέρα με ομαδική
Μου έλειψε. Αφού στάλθηκε για ρύθμιση όντας εντός εγγύησης, παρέλαβα χθες στις 12 το μεσημέρι. Μια μέρα μετά είναι στο 0spd...Καλημέρα σε όλους...
Καλημέρα σε όλους μετά από έναν αγχωτικό μήνα επιστροφή στα πάτρια εδάφη από αεροδρόμιο Στουτγάρδης.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΝΑΤΟ είναι Νίκο αλλά το φοράω σαν λουρί απλό. Μάλιστα σκέφτομαι να κόψω και το ένα μέρος του ΝΑΤΟ που δεν χρειάζεται για να μην είναι τριπλό το λουρί στο κούμπωμα.
Καλημέρα παίδες και υπομονή Σήμερα πήρα την γκομενα (BMW GS Adventure) και τον Γερμανό πιλότο για βόλτα
Καλησπέρα σε όλους, υπομονή...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παιδικα μπλουζακια εχουμε πιασει ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να'σαι καλα Η κάσα σκοτώνει. Το πρόβλημα είναι πως σκοτώνει κυριολεκτικά. Τα lugs είναι τόσο απότομα στο τελειωμα τους που μπορείς άνετα να τα καρφώσεις κάπου. Επίσης με μακρυμανικη έχεις αυτή τη δυσάρεστη αίσθηση ότι σιγά σιγά το "τρώει".
Do it ! Not that difficult:
Αυτές τις κάσες τις έχω στο μυαλό μου για diver ή military καταστάσεις. Το συγκεκριμένο dial, ωστόσο, μου κάνει για πιο vintage να πω;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.