0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το πρωινό καφεδάκι... * Two Flags...Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και ειδικά σε όσους φίλους εργάζονται στον Ιδ. Τομέα και θα χρειαστεί να κλείσουν τις δουλειές τους...Υπομονή, ας ελπίσουμε να είναι μόνο για 3 βδομάδες. -Θ.
Vintage ? Να βάλω την φωτογραφία μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) + Εις μνήμην (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Από το πρωινό καφεδάκι... * Two Flags...Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλό κουράγιο, ειδικά σε όσους φίλους εργάζονται στον Ιδ. Τομέα και θα χρειαστεί να κλείσουν οι δουλειές τους...Υπομονή, ας ελπίσουμε να είναι μόνο για 3 βδομάδες. -Θ.
Από το πρωινό καφεδάκι...[ * Two Flags...Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλό κουράγιο, ειδικά σε όσους φίλους εργάζονται στον Ιδ. Τομέα και θα χρειαστεί να κλείσουν οι δουλειές τους...Υπομονή, ας ελπίσουμε να είναι μόνο για 3 βδομάδες. -Θ.
ΚαλησπέραVintage Friday
Ναι αλλά η αρίθμηση σε μονά έχει άποψη. Μου αρέσει.Sent from my MI 9 using Tapatalk
Στην αρχή σε δυσκολεύει λίγο στο διάβασμα!!!
Έχει την δυσκολία του να διαβάζεις ρολόι 24ωρο!!! Και εάν δεν βλέπεις καλά, όπως εγώ, είναι ακόμα πιο δύσκολο και τα γυαλιά απαραίτητα Η αρίθμηση σε μονά πραγματι είναι ιδιαίτερη κι έχει την γοητεία της!
Σαν να το ηξερα.Χωρις καν να μπορεσω να προβαλλω αντισταση , το ρολοι εκανε φτερα.Απαλλοτριωση ανευ αποζημιωσης
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.