0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρολογαρες και σήμερα καλό Σ/Κ σε όλη την παρέα! Δεν πρόλαβα την βιντατζ Παρασκευή χθες οπότε το βάζω σήμερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσκεψη στο πάρκο Αριστοτέλη, με project gwf. Με ένα ηλιακό ρολόι που δείχνει και μήνα, κι ένα "αλαρμ" που περιλαμβάνει άδειασμα νερού και πτώση πέτρας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παίδες
Από τα αγαπημένα μου να ξέρεις!!!
Κι εμένα μου αρέσει το 1963 αλλά δεν το φοράω όσο συχνά του αξίζει...έχει πέσει θύμα του speedy και του el primero.
classicsSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Καλησπέρα. Για πείτε γνώμες ελεύθερα...
Καλημέρα και καλό μήνα! Συννεφιασμένη Κυριακή! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τέτοιο ξεκίνημα μόνο καλός μπορεί να είναι ο μήνας.Τέλειο Χρήστο.Αλήθεια εσύ που έχεις γενικά ρολογαρες, " βλέπεις" στο ΑΡ αυτή την διαφορά που φανταζόμαστε εμείς σε σχέση με τα υπόλοιπα?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.