0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προδοτάκο Αλεξανδράκο..
Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή οπότε είπα να την τιμήσω με ένα ρολόι που δεν φορώ τόσο συχνά. Του έβαλα άλλο ένα καινούριο παπουτσάκι! Και στα πλαίσια της vintage Friday...
Πολύ δυνατό και εντυπωσιακό Φώτη. Πολύ καλή η φώτογραφια σου με το υπεροχο μπλε του καντράν να κάνει αντίθεση με τον κόκκινο λεπτοδείκτη. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άπιστε Θωμά....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είπα σήμερα να είμαι καλός αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω...Θα σας ταράξω σε ναυτιλους Ω,R, AP και όλη την υπόλοιπη συλλογή μου!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
....στο εικονοστάσι, στον κάβο , Αυλάκι - Μαρκοπούλου ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γεωργιε οπως βγαζεις ετσι το χερι οξω να φωτογραφισεις το ρολοι , θα νομιζει κανεις οτι ζητας βοηθεια και θα βουτηξει.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.