0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Elio5 στις Ιούλιος 15, 2012, 20:58:40 μμΜας εχετε λιωσει ολοι σας!!!!!!!Και ειμαι στο τσακ να την κανω την κινηση....... Κάντην, κάντην
Μας εχετε λιωσει ολοι σας!!!!!!!Και ειμαι στο τσακ να την κανω την κινηση.......
Παράθεση από: georges στις Ιούλιος 14, 2012, 16:49:32 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά ΓιώργοςΤρελή φωτό, τρέλα το citizen!!!!
Uploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργος
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: mixalis-poa στις Ιούλιος 15, 2012, 01:31:30 πμΧτες και σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ϊσως το πιο όμορφο καλοκαιρινό ρολόϊ. Και ο συνδυασμός άψογος... Φιλικά Γιώργος
Χτες και σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 15, 2012, 21:00:10 μμΠαράθεση από: Elio5 στις Ιούλιος 15, 2012, 20:58:40 μμΜας εχετε λιωσει ολοι σας!!!!!!!Και ειμαι στο τσακ να την κανω την κινηση....... Κάντην, κάντην χα χα χα...Τουλαχιστον εσυ εισαι κοντα νικολα...θα ερχεσαι κορυδαλλο να φερνεις κανα τσιγαρακι..... Θα σου εχω δανεισει και αυτο μεχρι να βγω..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φιλικά Γιώργος
Κατά βάθος είσαι σεικάκιας
Παράθεση από: Elio5 στις Ιούλιος 15, 2012, 21:03:48 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 15, 2012, 21:00:10 μμΠαράθεση από: Elio5 στις Ιούλιος 15, 2012, 20:58:40 μμΜας εχετε λιωσει ολοι σας!!!!!!!Και ειμαι στο τσακ να την κανω την κινηση....... Κάντην, κάντην χα χα χα...Τουλαχιστον εσυ εισαι κοντα νικολα...θα ερχεσαι κορυδαλλο να φερνεις κανα τσιγαρακι..... Εγώ τουλάχιστον να πάρω το ιπτάμενο; Θα στρίβω και τα τσιγάρα άμα λάχει!Οι φωτό είναι κονσέρβα, θέλουμε φρέσκο πράμα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 15, 2012, 21:00:10 μμΠαράθεση από: Elio5 στις Ιούλιος 15, 2012, 20:58:40 μμΜας εχετε λιωσει ολοι σας!!!!!!!Και ειμαι στο τσακ να την κανω την κινηση....... Κάντην, κάντην χα χα χα...Τουλαχιστον εσυ εισαι κοντα νικολα...θα ερχεσαι κορυδαλλο να φερνεις κανα τσιγαρακι.....
Αστα εσυ αυτα...σε λιγο με αυτους που εμπλεξες σε βλεπω στο διπλανο κελι και εσενα......
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.