0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέχασα να βάλω φωτό με καθαρό αμάξι, μιας και είχαν πέσει σχολιάκια για τη βρώμα που είχε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα στην παρέα.
As requested (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πλήρες, κουτιά, χαρτιά, vintage. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπεραααααα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίστευτες ρολογαρες σήμερα.Τις καλησπέρες μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα Γιώργο. Βάλε και μια το μετά φίλε....
Καθαρή πρωτεΐνη για τον Hulk
Γιωργαρα καλημερα!!!!ΖηλεψαααααΤα ψαρια ομως ρε φιλε, περισσοτερο, no offense, ξερω ποσο γουσταρεις τη ρολογαρα σου
Καλή χώνεψη θα πω τώρα.. η ρολογαρα σταθερά
Μας έφτιαξες την μέρα πάλι! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, καλή Κυριακή! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα βόλτα στην Πόλη Bran (Transylvania)... δυστυχώς με το fenix μιας και το επιβάλει η περίοδος(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...σήμερα, το νήμα .....πετάει. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τι να πρωτοσχολιάσεις, τι να πρωτοθαυμάσεις. Ενα και ένα όλα τους. Προσωπικότητες. Ευγε !Κύριοι, υποκλίνομαι. Να τα χαίρεστε με υγεία.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ηταν ένα λάθος !Ξεκινήσαμε με παραγγελία για Casio Duro, πριν κάποια χρόνια, με τον πολύ φίλο εκ Θεσ/νίκης, και καταλήξαμε με αυτό ! Τι έγινε στην διαδρομή, ποτέ δεν μάθαμε !Ειναι πανέμορφο, με την 7S26, και σε ορισμένες γωνίες, όπου αντανακλά το φως στις ώρες, απίστευτο.Βαζω μία. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δημήτρη αστο με το μπρασελε του είναι πανέμορφο ούτως ή αλλως! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.