Αν δεν πάει αυτό σερί ποιο θα πάει.
Κοίτα μόνο μην παρασυρθείς από τίποτα σειρήνες και μπεις στον πειρασμό να το δώσεις το συγκεκριμένο.
Το πιο ιδιαίτερο ρολεξ (και ας έχει και τους "εχθρούς" του) και το λέω πέρα από υπεραξίες κλπ και ρολόι που σίγουρα αν το δώσεις δεν το ξαναπαίρνεις (εδώ πάνε οι υπεραξίες κλπ)
.
Ίσως το μόνο ρολεξ που θα ήθελα να έχω μαζί με την daytona του Άρη. 
Φίλε Παναγιώτη καλημέρα!
Λοιπόν το συγκεκριμένο είναι πράγματι ένα ρολοι που έχει φίλους κι εχθρούς! Η το αγαπάς η το μισείς! Οι ουδέτεροι σπανίζουν...
Οταν το είδα πρώτη φορά οφείλω να ομολογήσω ότι δε μου άρεσε καθολου! Πράσινο ρολόι; Μου θύμιζε το Π.Α.Σ.Ο.Κ. και τον Π.Α.Ο. Σκέψου όμως ότι ούτε το speedmaster δε μου άρεσε εκείνο το φεγγάρι...
Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να το πάρω πρώτη φορά (σε retail), είχα αρχίσει να το αποδέχομαι αισθητικά και να διακρίνω τη μοναδικότητα του και το υπέροχο πράσινο χρώμα του, με τις αμέτρητες αποχρώσεις που βγάζει σε διαφορετικό φωτισμο! Επίσης είναι το χρωμα της Ρολεξ (σημαντικοτατο) και τέλος είναι ένα sub που δεν το έχει η μισή υφήλιος (ρεπλικα και μη).
Το θέμα ήταν ότι το ήθελα αλλα δεν ήμουν έτοιμος οικονομικά. Παρ' αυτά προχώρησα χωρίς δευτερη σκέψη γιατί ήξερα ότι αν το άφηνα να φύγει, δύσκολα θα ξαναειχα την ευκαιρία! Έτσι λοιπόν βρέθηκα με ένα Hulk που εντέλει δόθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να το έχω χαρεί. Τουλάχιστον εκμεταλλευτηκα το hype του, άλλωστε δεν είχα άλλη επιλογή!
Αμέσως την επόμενη μέρα κιόλας το σκύλομετανοιωσα κι άρχισα την αναζήτηση να το βρω στα λεφτά που το πούλησα... Τίποτα όμως και πουθενά! Σε κάποια φάση έκατσε ένα μαύρο sub και το πήρα για να κατευνασω την επιθυμία μου για το Hulk! Τίποτα όμως... Δε δούλεψε! Καλό, χρυσο, κλασσικό, ρολογαρα αλλά μιλάμε πολύ σούπα ρε γαμωτο και χωρίς καμία ιδιαίτεροτητα! Ένα μαύρο ρολόι! Δεν είμαι τόσο classy τύπος

Σε κάποια φάση λοιπόν, έφτασα στο αμήν, το έψαχνα ανελλιπώς και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία που το βρήκα, το πλήρωσα παραπανω από ότι το είχα πουλήσει και ξανάγινε δικό μου... Τα λάθη και τα πάθη πληρώνονται! Από τότε δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος! Θα μπορούσε να είναι το ένα και μοναδικό ρολόι μου (να 'χαμε να λέγαμε)...
Ελπίζω να μη σας κούρασα και σορρυ για το off topic!