0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίδες ξανά στον πολιτισμό των δικτύων από σήμερα. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω.Γιώργο η ρολεξιά αυτή είναι... Είναι ρε παιδί μου.Το ΣΚ γνώρισα έναν άνθρωπο (είχε έρθει με τη γυναίκα του), που φορούσε το Smurf. Πρώτη φορά το είδα. Είναι αρκετά ευκατάστατος άνθρωπος, 60άρης περίπου, με πολύ μεγάλη επιχείρηση με προϊόντα που θα βρείτε και στα super-market. Η συζήτηση ξεκίνησε για τα αυτοκίνητα. Είχε έρθει με την BMW M2 του, λάτρης των Μ αυτοκινήτων και των Porsche, οπότε έτσι γνωριστήκαμε γιατί εκεί στο μέρος είμαστε μια μεγάλη παρέα γνωστών, ω γνωστοί, και για αυτό μιλήσαμε. Αλλά το ρολόι έκανε μπαμ. Πάντως δεν θα ήταν επιλογή μου στα λεφτά που κάνει. Ένα Hulk ή ένα Kermit είναι πολύ πολύ οκ.ΠΙΤ γράφει το Σίτι.
Μου αρέσουν τα τρία σου στο βάθος ρε λαοπλάνε!
Blue watch Monday...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!Duro the king!
Ωραία η βάφλα Νικόλα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edifice EQB-1000D-1AER & 22/22 grey Eulit Perlon.
Το έβγαλα από την... απραξία(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στ ασανσερ που συναντιομαστε ...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, καλή εβδομάδα, Καλή σχολική χρονιά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Καλησπέρα κι από μένα. Παίζοντας με τον φακό (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το νατο απο τσιπεστ Παναη ;Ωραιο νατο ρε φιλε.Οποτε το βλεπω το λιμπιζομαιΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.