0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα, Καλή σχολική χρονιά.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Καλημέρα!Καλή σχολική χρονιά!Ελπίζω τα παιδιά μας κι εμείς και οι παπούδες να μείνουμε υγιείς... Μέχρι να πεθάνουμε γεμάτοι από υγεία! Εύχομαι όλα να πάνε καλά για τα παιδιά μας.Πριν να βάλεις τον Ρώσο, ειδοποιάμε έχουμε πει γιατί σκέφτομαι "ρε πότε το έδωσα αυτό;"Ωραίος!!!!
Να είμαστε καλά κυρίως και ολα τα υπόλοιπα έρχονται. Προς στιγμήν το σκέφτηκα να σε σκουντηξω αλλά μετά είπα νέος άνθρωπος είναι θα θυμάται οτι δεν το έχει πουλήσει. Βέβαια θυμάσαι οτι μου έχεις τάξει το άλλο μπλε Βοστοκ. Ναι;Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Για στάσου... Αυτό δεν το πούλησα στον sub50? Βρείτε τα μεταξύ σας.
Οπα οπα οπα... Πως προέκυψε ο Βασίλης τωρα;Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Edifice EQB-1000D-1AER & 22/22 grey Eulit Perlon.
Blue watch Monday...
Γιωργαρα μου σε ευχαριστω. Ναι φανατικα σε μικροτερες διαστασεις, ωστοσο μου αρεσε υπερβολικα αυτο το ρολοι, και ενω βρηκα και το παλιο, το πρωτο με την παρομοια μαζεμενη ομως κασα, εχω μαζεψει ποολλα παλια και ειπα να κανω την υπερβαση να το δοκιμασω το συγχρονο. Ειναι οντως μεγαλουτσικο ρολοι, και το κυριο "προβλημα"εγκειται στο lug to lug.Εκτιμω θα μπορουσαν να κοψουν απο κανα συο χιλιοστα σε καθε πλευρα και να διευρυνουν το ευρος διαστασεων των καρπων στους οποιους θα ηταν βολικο.Οπως και να χει,μου αρεσει πολυ και το " ανεχομαι" προς το παρον τουλαχιστον.Ασε και την πλευρα της σπανιοτητας που με εξιταρει πολυ, σατινε βουρτσισμενα ειναι ελαχιστη παραγωγη.Θα δουμε που θα καταληξει η συμβιωση.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.