baller και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
-Στην υγεια σας φιλοι μου!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλο βράδυ σε όλους!
Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Το πρωϊ, επίσημη ένδυση, στην τράπεζα, θυρίδες, ράβδοι χρυσού, λίρες, κοσμήματα, ομόλογα, μετοχές, μετρητα εκατοντάδων χιλιάδων, δολάρια, λίρες, ευρώ, κλπ, κλπ, τι ταιριάζει ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το απόγευμα στην θάλασσα, άμμος, αέρας, αλμύρα, μπικινάκια ( δεν είχε ), κορίτσια ( δεν είχε ), Πακι, ( είχε ), κλπ, κλπ, τι ταιριάζει ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μετά από αναμονή 8 μηνών έφτασε η κανούρια μπούκλα...Καλημέρα σε όλους!
Πολύ με κάνει να χαίρομαι η vintage Friday!!!!Όλα τα θέλω, τα γουστάρω!Καλημέρες.
Με κάτι ρολογάρες που προστάρατε σήμερα δεν με έπιανε ύπνος ειδικά με του Γιάννη το μπρεγιε οπότε βγήκα να πιω μπύρες να ηρεμήσω(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διάλεξες την κατάλληλη ώρα τέκνον μου, για ένα λαμπρό παράδειγμα. Δείτε πως θα ήταν το project, χωρίς σημαία. Ενα απλό ρολόι, κοινό καντράν, που θα πέρναγε απαρατήρητο.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ παίδες...Γιώργο, νομίζω ότι το πράσινο ραμπερ θα έδινε και στο hulk έναν άλλο τόνο! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα Γιώργο!!!Εξαιρετικά για ακόμα μια φορά
Καλημέρα σας κύριοι, καλό ΣΚ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.